Boligselskaber & Boligforeninger

Hos LH Træbyg har vi i mange år lavet tømrer og snedkeropgaver for boligselskaber og boligforeninger. Vi kan løse alle typer af tømreropgaver, lige fra løse tagsten til udskiftning af døre og vinduer samt nye lofter. Og vi står altid klar til at hjælpe.


Vores tømrere og snedkere leverer et solidt og professionelt håndværk, og vi lægger en ære i, at vores arbejde står færdig til rette tid, den aftalte pris og altid i den ønskede kvalitet.


I samarbejde med selskaberne i LH Gruppen Danmark, løser vi også gerne både fag -og hovedentrepriser.

Hos LH Træbyg har vi i mange år lavet tømrer og snedkeropgaver for boligselskaber og boligforeninger.

Flyttelejligheder

Hos LH Træbyg har vi mange års erfaring med renovering af lejligheder for boligselskaber og boligforeninger – i daglig tale ”flyttelejligheder”.


Med ansvaret for renoveringen af jeres lejlighed, sørger vi for at overholde den aftalte leveringstid og de ønsker, der måtte være i forbindelse med selve renoveringen.
Renovering af lejligheder

Vi kan hjælpe dig professionelt med renovering af din lejlighed​. Uanset om det er hele lejligheden eller enkelte rum, du har brug for at få renoveret, så har vi ekspertisen til at stå for opgaven, og med os som samarbejdspartner er du garanteret et kvalitetsresultat på ombygning eller renovering af lejlighed.
Renovering og ombygning

Med vores egne kompetente tømrere og snedkere samt vores dygtige samarbejdspartnere fra vore søsterselskaber, planlægger vi en byggeproces, som vi følger til punkt og prikke. Du kan derfor være sikker på, at din renovering af lejlighed er færdig til den aftalte tid, pris og kvalitet.
Renovering af erhvervsejendomme

Uanset om det er ombygning og renovering af erhvervsejendomme til eget brug eller til udlejning, så kan vi hjælpe dig med at finde, optimere og fremtidssikre potentialet i ejendommen, så det er afstemt dine behov og din budgetramme.


En renovering af en erhvervsejendom fremtidssikrer ikke bare ejendommens værdisætning, brugskvalitet og grønne profil. Den medfører også lavere driftsomkostninger, bedre indeklima og dermed større effektivitet og arbejdsglæde hos medarbejderne.

Serviceopgaver

Hos LH Træbyg har vi faste biler til at klare serviceopgaver og vi servicerer blandt andet boligselskaber, boligforeninger, institutioner m.fl.


Vores serviceafdeling lægger stor vægt på at indgående aftaler og tidsrammer overholdes, og at faste kunder bliver betjent af de samme medarbejdere hver gang.​


Vores dygtige tømrere og snedkere udfører serviceopgaver, der spænder lige fra at justere et vindue, til totalrenovering af en lejlighed.

Hos LH Træbyg har vi faste biler til at klare serviceopgaver og vi servicerer bland andet boligselskaber, boligforeninger, institutioner m.fl.

Lejlighedsdøre

Vi udfører udskiftning af døre for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer.


Sikkerhedsdøre


Når du leder efter døre til lejligheder og opgange, bør du starte med udgangspunkt i dine behov for beskyttelse mod indbrud, brand, røg og lyd.Klik på videoen, og se vores animationsfilm omkring udskiftning af døre.

Hovedentrepriser

Hos LH Træbyg kan vi hjælpe dig med alle typer tømrer- og snedkeropgaver samt hovedentreprise.  Når det kommer til hovedentreprise, er det ofte i samarbejde med LH Gruppen Danmarks andre selskaber. På den måde slipper du selv for at skulle tage kontakt til en lang række firmaer, og det vil derfor gøre hele processen lettere og mere overskuelig.
Fagentrepriser


Vores mangeårige ekspertise indenfor entrepriser, har skærpet vores evne til at planlægge processen i detaljer uden at miste overblikket. Vi har forståelse for, at det kan ske, at kundens behov skifter undervejs. Og vi har hele tiden kunden i fokus.


Vi udfører tømrer- og snedkerarbejdet i dit byggeprojekt efter dine tegninger og planer. Du har selv kontrol over hele byggeprocessen, hvor vi effektiv tager styring af fagentreprisen – og altid med fokus på det gode håndværk.

Udvalgte kunder og kunde udtalelser
Pack Tech
Boligexperten
Kereby
Egedal Anlæg & Ejendomsservice
Ejendomsselskabet  JP  Basse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt LH Træbyg, pr. telefon eller email

Kim Bolt
Tømrermester

Kim Bolt Tømrermester

Telefon:   25 71 83 13

Mail:        Send mail

Thomas Kofod

Projektleder

Thomas Kofod  Projektleder

Telefon:   22 61 33 13

Mail:        Send mail

Kenneth R Kofod

Projektleder

Kenneth R Kofod  Projektleder

Telefon:  41 33 34 01

Mail:        Send mail

Michael Schioldann Hansen

Projektleder

Michael Hansen  Projektleder

Telefon:   41 33 34 21

Mail:        Send mail

Steffen Bolt

Træbyg / Tagdækning Sjælland

Steffen Bolt  Projektleder Træbyg / Tagdækning Sjælland

Telefon:   25 38 44 46

Mail:        Send mail